Föreläsning Din hälsa - kropp & själ i harmoni

av Dagmar Grote

Min motivation och drivkraft har alltid varit att jag vill må bra och vara i harmoni i kropp och själ.

I min föreläsning berättar jag vilken hälsoresa jag gjort som förde mig till att jag idag vet hur viktigt det är att se helheten i hälsan. Jag vill inspirera och ge tankeställningar kring att vara lyhörd för sin kropp och lyssna till sitt inre.

En levande föreläsning (scrolla ner för att se film och bilder) om att på ett enkelt vis börja kunna ta ansvar för sin hälsa och därmed få glädje och livslust som följeslagare och kropp & själ i harmoni!

  • Kinesiologi - en alternativ behandlingsmetod som ser hela dig. Balans i kropp och själ
  • Sorgbearbetning – hela dina känslor. Varför det är viktigt att bearbeta sina förluster
  • Trivselvikt du är viktig – din kropp är viktig, men inte din vikt! Hela kroppen
  • Ansvar för sin hälsa. Låter jobbigt, dock det finns enkla tips att börja med

Mitt namn är Dagmar Grote och jag brinner för hälsa och välmående. Jag är kinesiolog (sedan 2003), certifierad handledare i sorgbearbetning (sedan 2009) och har mycket kunskap och erfarenhet kring sund mat (i 33 år)
Jag jobbar som personlig konsult för hälsa och välmående och har min praktik i Bodafors.

Som fyrabarnsmamma har min strävan varit, särskilt när barnen var små, att ha friska barn. Jag var rädd att jämt och ständigt behöva sitta i väntrummet hos läkaren med alla olika besvär ett barn kan drabbas av. Jag tyckte inte att läkarna hade några lösningar utan bara såg symptomen och inte orsaken till sjukdomen. Dessutom ville jag slippa biverkningar med kemiska preparat. 
Därför sökte jag hjälp bl a av homeopat, naturläkare och kinesiolog. Resultatet var att mina barn hade nästan inga besvär alls, eftersom genom den komplementära medicinen fick de (och även vi som föräldrar förstås) en jättebra grundläggande hälsa.

Välkommen att boka mig! Kontakta mig gärna för pris och upplägg.

Filmklipp

Tillbaka

Lägg till en kommentar

Kommentar från erik | 2019-02-06

Intressant inlägg :-) / Erik