Referenser - Klienter säger sitt om Kinesiologi, Sorgbearbetning och Bestående Viktminskning

Kinesiologi

Efter en lång tids sjukdom, sökte jag upp Dagmar som en sista utväg. Jag kände mig trött och uppgiven, men efter några besök hos henne, kände jag att kraft och hoppfullhet återvände. Med sina behandlingar och givande samtal gav hon mig styrkan att kämpa vidare. I skrivandets stund har jag kommit så långt att jag är på väg tillbaks till arbete igen.
Anna, Savsjö

Har sedan tonåren alltid haft problem med ryggen. Stelhet och muskelvärk har varit vardag. Jag har varit hos kiropraktor, sjukgymnast och osteopat , alla har givit bra resultat, men det onda har alltid kommit tillbaka. Nu har jag provat en behandling enligt Dornmetoden, inte helt smärtfritt om jag ska vara ärlig, men än så länge har resultatet varit över förväntan. … ganska snart upptäckte jag en rörlighet som jag inte hade innan, att det inte längre hugger till om man gör en hastig rörelse är förvånande. I vanliga fall brukar jag vara ganska trött i både rygg och mellan skulderbladen efter långa arbetsdagar men efter det senaste nattpasset kände jag mig hur bra som helst i ryggen....
Helena, Bodafors

Det känns tryggt att bli behandlad av Dagmar för hon ser till hela mig och de behov jag har. Mina sömnproblem och huvudvärken försvann inom några dagar och min kropp fick rätt balans, lugn och ro tillbaka. Må bra XXL är en stor tillgång för Bodafors. Tack för att Du finns!!!
Eva, Bodafors

Under våren höll jag på att duka under av trötthet och blev då rekommenderad att ta kontakt med Dagmar. Det är jag glad för. Dagmar har ett mjukt och omhändertagande sätt och efter ett par gånger kände jag hur energin kom tillbaka. Om jag kommer i en svacka igen så vet jag vart jag ska vända mig!
Åsa, Nässjö

Sökte för min spänningshuvudvärk i omgångar och tycker att jag blivit bättre och fick en klar energipåfyllning vid varje tillfälle. Trevligt bemötande i trevlig miljö! Rekommenderas varmt!
Marie, Eksjö

Jag sökte för jag kände mig ur balans och hade ingen energi i kroppen. Behandlingen jag fick var skön och väldigt avslappnande. Dagmar tar tid och lyssnar och ser till helheten inom en. När man åker därifrån så känner man sig piggare. Jag kände mig väldigt välkommen, jag saknar mina stunder hos Dagmar.
Pia, Nässjö

Dagmar, sedan jag var hos dig har jag varit väldigt glad, upprymd och känt mig väldigt lätt och stark i sinnet. Jag har inte känt av några fysiska anspänningar eller haft ont någonstans. Stort tack för den styrka jag fått genom mitt möte med dig! Jag tar med mig den och ditt budskap om att prioritera.
Jessica, Nässjö

Jag upplevde behandlingen som skön och avslappnande. Fint bemötande och lugn och fin miljö. Vid regelbunden användning av de hjälpövningar jag fick upplevde jag en förstärkning av mitt välmående.
Christine, Nässjö

När läkarna inte kunde hjälpa mig med mina återkommande besvär har jag prövat alternativa behandlingar. Dagmar träffade jag i ett sammanhang och fick höra om Kinesiologi. Jag prövade det som ännu ett försök att bli av med mina besvär. Jag vet inte vad som händer i kroppen under en behandling mer än att det löste mina problem!! Jag vill gärna veta hur saker fungerar. I detta fall nöjde jag mig med att det fungerade bra.
Christina, Nässjö

Kinesiologi kan upplevas som ”flummigt” för det händer mer än man kan förstå. Behandlingen hos Dagmar påminde mig att det lönar sig att lyssna på min kropp, den vet sitt problem och den talar om vad som inte är bra men sen är det upp till mig om jag vill lyssna. Dagmar balanserade mitt energisystem och hjälpte mig komma åt känslor som hade låst in sig i kroppen, hon gav mig även råd kring kost och näring för att förstärka läkningsprocessen.
Christiane, Jönköping

Stor kunskap om helheten. Med enkla metoder har jag fått otrolig hjälp med min 12 åriga dotter som hade problem med stress i kroppen p.g.r. förändringar i livet. Efter endast ett besök och tre dagars intag av homeopatmedel blev hon bättre. Tack!
Anne, Ödestugu

Efter behandlingen tog jag på mitt smycke ett långt pärlhalsband och när jag kom hem var hela halsbandet varmt. (pärlor brukar bara bli varma där de är i kontakt med bar hud, tillägg Dagmar) Jag blev varm om mina händer när jag tog i halsbandet. Mina meridianer blev riktigt påverkade. Dagmar är mycket duktig med sina behandlingar.
ÅsaChristina, Stensjön

Tack för hjälpen jag fick med mina smärtor. Behandlingen var en skön upplevelse som gjorde gott för även för själen. Jag kände mig lugn och smärtfri när jag åkte från Bodafors.
May, Ekenssjön

Åsa från Eksjö kom för att hon var trött och inte hade någon energi. Dessutom hade hon smärta i armen. Jag fick tillåtelse av henne att ge ut hennes telefonnummer. Du får gärna ringa till Åsa och fråga henne hur Kinesiologi hjälpte henne. Vänligen ta kontakt med mig om du vill ringa henne.
Dagmar


Sorgbearbetning

Att göra sorgbearbetning är det bästa jag gjort. Något som jag trodde att jag aldrig skulle komma över har jag gjort. Sorgen och smärtan har verkligen lättat... På sista mötet när jag var klar och kände hur sorgen lättade, kände jag mig enormt tacksam mot Dagmar för det underbara arbete hon gör. Hon är magisk och uträttar mirakel... Tack Dagmar.
Catrin, Eksjö

Hjälp- som hjälper på riktigt! Tänka - känna; känna - tänka, en process och inte bara prat. En process som var skitjobbigt men samtidigt skönt.
Annika, Anneberg

För mig fungerade kursen som en samanfattning och en möjlighet att landa i de förändringar som skett under de senaste åren. Att våga belysa de negativa sidorna av något som i stort också var positivt var viktigt för mig.
Åsa, Eksjö

Kursen Sorgbearbetning väcker så mycket känslor. Känslor som behöver kommer ut ur kroppen. Det är verkligen befriande, och jag har fått med mig otroliga kraftfulla verktyg som jag kommer använda mig hela livet. Känner mig lättare o verkligen befriad. Tack!
Anne, Ödestugu

Jag gick enskild kurs i Sorgbearbetning och jag har fått en styrka efter kursen samt verktyg att hantera kommande förluster. Kommit mil längre än förväntat. Jag har fått glädjen tillbaka och är inte längre rädd för svåra situationer i livet. Kursen visade mig helhetsbilden av min sorg och lät mig se mina mönster. Den frigjorde min energi och gav mig inre frid. Jag kunde gå vidare i livet.
Ewa, Solberga (Ewa gav mig tillåtelse att ge ut hennes telefonnummer, för att hon tycker att hon personligen vill berätta för den som är intresserad hur positivt kursen påverkade hennes liv, Dagmar)

Jag tycker att jag fått en sundare syn på mina relationer till folk. Jag har också lärt mig hantera min sorg på ett annat sätt. Boken är helt fantastisk. Man känner verkligen igen sig när man läser den och man inser att man inte är ensam om att ha många tankar som snurrar. Förhoppningsvis kommer denna kurs i framtiden lära människor att sorg inte ska vara tabubelagt, som det är idag.
Monica, Solberga

Gruppkursen i Sorgbearbetningen visade mig vägen ut ur förtvivlan och smärtan. Jag har fått ett nytt perspektiv samt verktyg att klara kommande förluster. Efter kursen kände jag en stor lättnad, inre frid och styrka att gå vidare. Stort tack till dig, Dagmar.
Eva, Bodafors

Sorgbearbetningen var en tuff kurs att gå igenom, allt drogs upp igen. Men när jag gått igenom den nu så har jag kunnat släppa min förlust så mycket att jag inte tänker på den o pratar om den varje dag. Känner mig mycket gladare igen och har min livsglädje tillbaka.
Linda, Solberga

Om mig som kursledare:

Du är helt fantastisk, otroligt lätt att prata med och visa sina känslor för. Du förklarade alla uppgifter väldigt bra. Det kändes tryggt att komma till dig.

Varmt omhändertagande, visar empati och förståelse. Lätt att prata med och ger en trygghet i att vara här.

Jättebra!

Det har varit positivt för mig att träffa dig och ta del av din kunskap och ditt gedigna engagemang. Du har ett öppet och tillåtande tillvägagång sätt som jag verkligen uppskattar. Mötena har varit öppna och flexibla vilket har känts jättebra.

Du var tydlig och förklarade bra hur jag skulle göra hemuppgifterna.

Du har varit en bra kursledare. Du har ifrågasatt och påpekat vad man ska tänka på och påvisat saker som jag själv har missat att se. Lätt att prata med och bra att du tar med dina egna upplevelser.

Du är en kompetent kursledare.


Bestående Viktminskning

Jag kan verkligen rekommendera dig till andra, det har varit nyttigt att få komma och prata, att få tips och se det lite utifrån någon annans perspektiv. Man behöver få lita pushar för att känna lite press så att man kämpar, dessutom lite beröm och uppskattning. Det tycker jag att du har bidragit med. Det har också varit bra kostråd som jag har kunnat följa och det upplever jag som viktigt att vi har pratat om och anpassat efter mina förutsättningar. Jag tycker det har varit mycket bra och har sett fram emot när jag skulle komma till dig.
Thomas, Eksjö

Det var skönt att ha någon som kom med tips som var anpassade just för mig. Någon som var sträng när jag behövde det och gav beröm när jag förtjänade det. Man behöver verkligen någon vid sin sida när man försöker förändra sina sämre vanor och förstärka de bättre!
Anna, Bodafors

Jag håller med dig i att jag har nog mycket motstridiga känslor som hindrar mig att gå ner i vikt. Och viktminskning i den bemärkelsen att även den kan upplevas som ett krav kanske inte är vad jag behöver just nu. Men jag vill i alla fall ha handfasta råd i att komma vidare att bygga upp för mig hållbar struktur med framförallt familjeliv och allt vad det innebär. Maten är en av de centrala bitarna och den bland annat vill jag få hjälp med att strukturera så som du gjort. Tack att du hjälpte mig!
Anonym, Nässjö